Ratakalenteri

Helsingin Reserviupseeripiirin ja Helsingin Seudun Reserviläispiirin yhteinen ampumatoimikunta järjestää varsinkin kesäkaudella runsaasti ampumatapahtumia Santahaminassa, Syndalenissa, Lopella ja Padasjoella.

 

Ohjeet:

 

Ilmoittaudu  https://www.mpk.fi/Default.aspx?tabid=942 -> Helsinki , viimeinen ilmoittautumispäivä on kalenterissa kohdassa ilmoittaudu. Ilmoittaudu aina kello 16.00 mennessä!

 

Tärkeää niille jotka tavitsevat lainakalustoa ampumavuoroille käyttöönsä: toimi kyseisen vuoron infossa olevan ohjeen mukaan myös klo. 16.00 mennessä.

 

Ampumaratavuorot ovat ulkoradoilla tapahtuvia johdettuja ampumavuoroja ja edellyttävät ilmoittautumista. Jos vuorolle ei ole ilmoittautunut, sille ei myöskään ole mahdollista osallistua. Jos jostain hyväksyttävästä syystä ei ole ehtinyt ilmoittautua ajoissa, asiassa voidaan tulla vastaan jos osallistujalistoja ei vielä ole ehditty toimittaa Kaartiin. Ilmoittautunut saa aina ennen vuoroa tarkemmat ohjeet s-postiinsa.

 

Vastaavat ovat hyväksynnän saaneita ohjaajia vuoroille, ja heillä on ”käskyvalta radalla”.

 

Toimimme Kaartin Jääkärirykmentin ohjeiden mukaan toimittaen Kaartiin listat osallistujista. Noudatamme ampumaratojen johtosääntöjä ja ampuma-aselakia, muuta toimintamallia ei ole olemassa. Kiväärivuoroilla suurin mahdollinen kaliiperi on 8.6 mm (LM338).

 

Ratavuoroista on huomioitava, että jos puolustusvoimat tarvitsee varauksessa olevaa vuoroa, me väistymme. Tästä pyrimme ilmoittamaan heti tiedon saatuamme, joten tarkistakaa sähköpostinne ampumapäivinä ennen lähtöänne.